Connectivity ERP, e-mail, data uitwisseling…

Ontdek de kracht van LettLink – Bespaar waardevolle tijd met een real-time en gevalideerde koppeling met Exact Globe en Synergy!

Met LettLink kun je aanzienlijk besparen op kostbare tijd door directe toegang tot Exact masterdata vanuit de dashboards. Maak, verrijk of wijzig eenvoudig Exact masterdata zonder omslachtige tussenstappen. Bovendien biedt LettLink de mogelijkheid om bestaande orders, bestellingen, productieorders, voorraadtellingen, financiële mutaties en nog veel meer direct aan te maken of te wijzigen.

De interactieve koppeling met Exact stelt je in staat om data te genereren of in te lezen. Na het inlezen kunnen validaties eenvoudig worden uitgevoerd via een dashboard, waarna je direct goedkeuring kunt geven voor verwerking in Exact. Zo kan Exact worden gekoppeld aan vrijwel alle andere applicaties die van belang zijn voor jouw bedrijf, klanten of leveranciers.

Een ander groot voordeel van LettLink is de flexibiliteit. Zelfs als medewerkers beperkte rechten hebben in Exact, kunnen ze via een dashboard toch gegevens raadplegen en wijzigen, volledig afgestemd op het gewenste procesverloop en met de juiste vrijheidsgraden.

Bij LettSense begrijpen we dat efficiëntie en gemak essentieel zijn in het hedendaagse bedrijfsleven. Met LettLink bieden we een geavanceerde oplossing die jou in staat stelt om de kracht van Exact ten volle te benutten.

Scroll naar boven