LettSense is officieel partner van Sumatra Software

Bij Sumatra Software is men er al 25 jaar van overtuigd dat goed geïnformeerde medewerkers betere beslissingen nemen.

Vanuit deze gedachte heeft Sumatra hun innovatieve Operational Intelligence ontwikkeld. Met als doel om iedereen binnen een bedrijf of organisatie te voorzien van relevante en actuele informatie. Niet alleen op hoofdlijnen, maar inclusief alle verklarende details en zelfs documenten. Alles overzichtelijk gepresenteerd in een intuïtief scherm, zodat je direct zie wat jouw aandacht vraagt en vooral waarom. Dankzij Operational Intelligence worden beslissingen niet meer genomen op basis van aannames; met Sumatra beslis je op basis van feiten!

Ontwikkeld voor Exact

Sumatra is uitermate geschikt om te koppelen met Exact. De Exact Globe en Exact Synergy databases zijn al volledig in kaart in het pakket. Dit versnelt en vereenvoudigt het maken van de interactieve dashboards en operationele rapportages op de Exact-omgeving, en zorgt voor een korte implementatietijd. Standaard zijn er al veel rapportages beschikbaar na installatie.

LettSense gaat net een stap verder; Sumatra als low-code platform

Om medewerkers die beslissingen kunnen nemen op basis van data echt verder te helpen, ontwikkelt LettSense interactieve dashboards waarin diezelfde medewerkers ook direct acties kunnen uitvoeren of gegevens kunnen toevoegen/wijzigen. Zo kan bijvoorbeeld een advies opgevraagd worden voor het aanvullen van voorraden tussen magazijnen, met daarbij de mogelijkheid om aanvullende details op te vragen zoals de prioriteit. En vervolgens kan de voorraadverplaatsing in het het ERP Exact Globe ook direct uitgevoerd worden vanuit het Dashboard! Meer voorbeelden vind je op de inspiratiepagina.

LettSense is partner van AB “Bright People, Smart Solutions”

AB is de Exact partner voor de slimme maakindustrie in Nederland. En om haar klanten te helpen met verdergaande flexibilisering, automatisering en integratie heeft zij AB Entiteiten Interface (ABEI) ontwikkeld. De AB Entiteiten Interface vormt een unieke schakel dat zorgt voor de gevalideerde integratie tussen Exact software en overige applicaties. Daarnaast ondersteunt het verdergaande automatisering, door repeterende handmatige handelingen te vervangen.

Om met LettSense jouw organisatie maximaal te kunnen ondersteunen vormt AB Entiteiten Interface de ideale aanvulling op de interactieve dashboards. De informatievelden die medewerkers vullen of de knoppen die ze activeren in het dashboard, leiden direct tot een gevalideerde verwerking in Exact Globe of Synergy. Gemak in optima forma!

Scroll naar boven