De drijvende kracht achter de eenmanszaak LettSense ben ik, Tjipke Lemain.

“Ik help je graag verder in het nemen en direct doorvoeren van data gedreven beslissingen!”

Met ruim 20 jaar ervaring in Exact Globe en Exact Synergy implementaties in met name de maakindustrie ligt de huidige focus op het maximaliseren van de waarde van het (Exact) ERP systeem en gerelateerde applicaties binnen de supply chain ketens van klanten. Het samenvoegen in praktische dashboards van de beschikbare data in combinatie met RPA (Robotic Process Automation) speelt daarbij de hoofdrol.
Ik fungeer graag als jouw gesprekspartner op elk niveau van de organisatie en mijn aanpak is persoonlijk en pragmatisch. Samen bespreken we jouw uitdagingen en ontwikkelen we een oplossingsconcept. Vervolgens gaan we snel aan de slag met de daadwerkelijke realisatie van de oplossing. Bij grotere projecten bieden tussentijdse deelopleveringen de mogelijkheid om direct invloed uit te oefenen op het eindresultaat.

De vele Operational Intelligence oplossingen die ik heb mogen bouwen voor klanten zijn met name geïmplementeerd binnen de volgende domeinen:

– Supply Chain Management
– Sales & Operations (S&OP)
– Productie Planning
– Finance & Control
– Project Management
– Masterdata Management

Graag nodig ik je uit een kijkje te nemen op de inspiratie pagina. Ik wordt graag uitgedaagd door een nieuw vraagstuk, want die inspiratie pagina is natuurlijk niet uitputtend en zeker nog niet compleet! Neem vrijblijvend contact op met één of meerdere uitdagingen in gedachte en de vraag hoe ik jou kan helpen.

Scroll naar boven